„Kassid elasid mu sõprade juures, garaažides. Minu riided olid kuskil pööningutel, keldrites, crash’isin diivanilt diivanile. Mul ei olnud raha, varastasin poest kassidele süüa ja sõin ise sedasama sööki,“ rääkis Mänd.

„Siis mõtlesin, et kui see s*tt mind ei murra, siis ei murra mind miski. Praegusest suhtest välja tulles oli mul ikkagi töö, mul on laps, mul ei ole sellist nullseisu.“

Räppar Beebilõusta pikaaegne kallim Ingrid Mänd teatas juunikuu keskel sotsiaalmeedias, et tema ja Beebilõusta vaid mõned kuud kestnud kihlus sai lõpu.

„Paljud ilmselt on juba märganud, et ma ei kanna enam kihlasõrmust. See on tõsi, juba pea kaks kuud tagasi kolisin elama lapsega kahekesi ja pean ütlema, et see on mu elu parim otsus. Ma tean, et see on šokk paljudele kaasaelajatele, sest te ei tea telgitaguseid,“ paljastas Mänd oma Instagrami postitusega.

Räppariga pea seitse aastat koos olnud naine on nõus vastama kõikide huviliste küsimustele. „Olen olnud liiga kaua vait, et kedagi teist pidevalt kaitsta, aga seekord teen seda nii enda, enda lapse kui kõikide nende naiste pärast, kes ennast minu loos ära tunnevad,“ selgitas ta. Kihlasõrmuse asemel ostis ta endale ise uue ehte, mida ta kannab nüüd hoopis keskmises sõrmes.

Mänd tunnistas, et Beebilõust on teda lapse nähes löönud. Paraku juhtus seda ka siis, kui naine lapseootel oli. Loe pikemalt SIIT!