Prints William ja Kate Middleton kolivad oma kolme lapsega suve viimastel nädalatel Windsorisse. Kui paljudele perekondadele on oluline kolida suuremasse majja, siis kuninglik perekond vahetab oma Kensingtoni palee Windsoris paikneva Adelaide Cottage'i vastu välja.

Kui Kensingtoni palee on suur ja asub tiheda liiklusega tänava lähedal, on Windsori maja palju eraldatum, kuna hoone asub turvalises paigas keset Crown Estate'i parki. Maalähedasema keskkonna eelis on see, et Kate'i ja Williami lapsed George, Charlotte ja Louis saavad õues mängida, koeraga jalutada ja isegi hobustega sõita. Lapsed saavad nautida tõelist lapsepõlve avalikkuse ja meedia silmade alt eemal.

Kuna Windsoris paiknev maja on nelja magamistoaga, siis lastega tegelev lapsehoidja ei saa enam kuningliku perega sama katuse all elada. See on Cambridge'i hertsogipaari jaoks suur muutus, kuna lapsehoidja Maria Borrallo on tavaliselt Kate'i ja Williami laste jaoks olema 24 tundi päevas.

Kui lapsehoidja Borrallo jätkab Cambridge'ide jaoks töötamist täiskohal, siis on kuninglik paar otsustanud teistest töötajatest loobuda. Nad ei vaja enam majahoidjat ja isiklikku kokka, kellega nad Kensingtoni palees harjunud on, vahendab Express.

Maria Borrallo on Cambridge'i heaks töötanud aastast 2014, kui prints George oli kaheksakuune. Ta käib tihti Kate'i ja Williami perega nende puhkustel kaasas, et ka seal laste eest hoolt kanda.