Kim on tuntud oma trennilembuse poolest ja teeb vahel trenni isegi varastel hommikutundidel, et ta neli last teda ei segaks. Kim näeb trenniga palju vaeva ja kaotab aina kilosid. Nüüd on aga naine otsustanud näidata tõelist klassi: trenni tegemiseks tuleb selga panna bikiinid ja tikkkontsaga saapad.

Paar päeva tagasi Instagrami postitatud kuumadel piltidel poseerib Kim oma koduses jõusaalis. Ta võtab seksikaid poose mitmel trennimasinal ja näitab, kuidas üks õige Kardashian trennitegemiseks riietub. Paaril pildil on näha ka 25 naela kaaluvaid hantleid, mis on natukene üle 11 kilogrammi. Ühel pildil painutab Kardashian seksikalt alla ja haarab hantli kätte. „Teen ise oma raskuste tõstmist,“ kirjutas Kim piltide juurde.

Fännid on tõsielustaari seksikad trennipildid heaks kiitnud. Kimil on Instagramis pea 330 miljonit jälgijat ning pildiseeria on meeldivaks märkinud pea 4 miljonit kasutajat. Jälgijaid kiidavad Kimi välimust piltidel taevani. „Püha müristus, Kimberly,“ kirjutas Kimi noorem õde Khloe kommentaariumis. „Imekaunis printsess,“ lisas teine fänn ja kolmas lausus, et Kardashian näeb välja väga seksikas. Paris Hilton, kellega Kim kunagi suur sõber oli ja tema heaks isegi töötas, jättis pilti alla mitu leeki kujutavat emotikoni.

Samas on ka fänne, kes 11 kilogrammiseid hantleid küll raskeks ei pea. „Mis raskustest sa räägid?“ uuris üks jälgija tõsielustaarilt. „Me saame aru, et sa ei treeni raskustega,“ kirjutas teine fänn pildi juurde.