Kaunis Kadrioru lossis võõrustas peokülalisi õhtujuht Artur Raidmets, imelist muusikat pakkus Estonia teatri kvartett „Ooper“, meeleolu lõid ka erilised etteasted, üllatusesinejad, pidulik atmosfäär, mõnusad suupisted ja joogid. Peol tunnustati ka EENA kõige väärikamaid liikmeid läbi aegade.

„EENA toetab igal aastal oma traditsioonilise ja heategevusliku kübarapeoga ühte Eestimaa laste või naistega seotud ühendust või asutust. Sellel aastal toetame Tallinna Ukraina kooli loomist,“ sõnas EENA president Ester Eomois.

Kübarapeo kõik piletiostjad andsid oma toetava panuse heategevusse. Lisaannetusi tegid peokülalised ka kohapeal. Ukraina kooli loomise toetamiseks koguti annetustena ligemale 1400 eurot.

1992. aastal asutatud Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (EENA) kuulub rahvusvahelisse äri- ja ametinaiste võrgustikku BPW International – Business and Professional Women International. EENA aitab kaasa oma erialal pädevate, ettevõtlike naiste ja naisjuhtide vaheliste kontaktide loomisele, ideede ja arvamuste vahetamisele ja tegevuste elluviimisele ning klubilise tegevuse traditsioonide säilitamisele.