Måneskini esinemine tekitas palju arutelu ning kõige populaarsemateks teemadeks olid esilaulja Damiano Davidi pooleldi paljastatud tagumik ning basskitarristi Victoria De Angelise paljad rinnad. Bändi esinemine algas sellega, et televisiooni otseülekannet vaadanud inimesed nägid esmalt vaid Davidi poolpaljast istmikku.

Kui Måneskini esinemine oli mõned sekundid kestnud, siis näitas üritusest ülekannet teinud telekanal saalist olevaid tühje kohti umbkaudu 40 sekundit. Televaatajad olid seetõttu segaduses ega saanud aru, miks nad bändi esinemist ei saanud näidata. Saalis viibinud publik aga nägi, kuidas basskitarri mänginud Victoria topp temaga koostööd ei teinud, alla kukkus ja paljastas täielikult tema rinnad.

Piltide järgi oli Victoria liikunud lava ette ja bändi ümbritsesid mitmed taustatantsijad, kes hüppasid ja tantsisid. Kitarri mänginud naise topp läks katki ja publik nägigi tema rindu. Kuna aga otseülekanne ja sõu peab jätkuma, mängiski Victoria oma kitarri edasi ning kaamerad bändi esinemist ülekandes rohkem ei näidanud, vahendab Page Six. Pildil, kust on näha, et Victorial enam toppi seljas pole, varjavad tema paljast nibu vähemalt juuksed.

Fännid, kes õnnetusest midagi ei teadnud, hakkasid oma pahameelt väljendama Twitteris ja riidlesid ürituse korraldanud telekanali MTV-ga. „Ma olen pettunud, et te otsustasite nende esinemist mitte näidata! Nägime muudkui tühje toole. Mis teil viga on?! Te rikkusite nende esinemise ja olete Måneskinile vabanduse võlgu,“ kurjustas üks fänn. „Victoria ei saa teleekraanil näidata oma varjatud nibu, aga Nicki Minaj saab simuleerida laval masturbeerimist? Päriselt, MTV?“ säutsus teine pahane fänn ja meenutas Minaji esinemist 2019. aastal. „Päris halb, et te ei näidanud kogu bändi lihtsalt Victoria topi pärast. Te ei vahetanud kaamerat teiste bändiliikmete peale, vaid otsustasite tervet bändi mitte näidata. Ebaaus,“ sõnas järgmine pahane televaataja.

Õnnetust apsakast hoolimata oli auhinnagala bändi jaoks edukas. Nende lugu „I Wanna Be Your Slave“ võitis kategoorias „Parim alternatiivne video 2022“.