Hundi treeneriks asub Robert Veskus, kes interneti andmetel paistab olevat treener DanceAct tantsustuudios. Roberti tutvustuses seisab, et tegemist on endise võistlustantsijaga, kes on tantsumaailmas olnud aktiivne juba 17 aastat. Pärast aktiivse karjääri lõpetamist on ta pühendunud treeneri ametile.

Brigitte Susanne ja Robert olid koos ka tänasel TV3 sügishooaja avaüritusel. Pärast seda, kui oli räägitud Brigitte osalemisest „Vallalise kaunitari“ saates ja ta oli avalikustatud ka tantsusaate uue osalisena, viskas ta nalja „Oodake, kolmas saade tuleb veel!“. Kahjuks või õnneks oli tegemist naljaga.

Brigitte Susanne Hunt ja Robert Veskus

Praegu on teada, et „Tantsud tähtedega“ saates osalevad veel Jüri Ratas koos Kristina Tarmetiga, räppar villemdrillem koos Greta Korjuga ning Saskia Alusalu koos Marko Kiigajaaniga.

„Tantsud tähtedega“ saates pannakse tuntud eestlased paari Eesti parimate võistlustantsijatega. Pooleteise kuu jooksul on paaridel võimalus tantsude põhitõed selgeks saada, harjutada ning valmistada ette esimese kahe saate tantsukavad ja kostüümid, et siis astuda karmi, aga õiglase žürii ja rahva pilgu ette. Alates teisest saatest tuleb iga saate lõpus lahkuda ühel tantsupaaril. Nende saatus, kes saatesse jäävad ja kes peavad tantsusaalist lahkuma, selgub žürii ja rahvahääletuse ühise otsuse tulemusel. Esimene saade on eetris juba 9. oktoobril.