Paari viimane tüli toimus ühel luksusjahil ja suurt sõnasõda nägid pealt ka paari lapsed Milan ja Sasha. Väidetavalt lahvatas skandaal paari lahkuminemisest vaid paar päeva pärast puhkust, kus perekond mõnusalt jahil aega veetis. Fotolt on näha, kuidas Shakira sõrmega ähvardavalt Piqué poole näitab ning mees näeb jahmunud välja. Fotol on ka paari pojad, kellest üks näeb murelik välja.

Viimaste andmete järgi pole ei Shakira ega Piqué ühtegi kohtulahingut teineteise suunas alustanud, vahendab Marca. Eeldatavasti hakkavad nad paari järgmise nädala jooksul tõsisemalt arutama oma kahe lapse hooldusõiguse küsimust. Tegemist võib olla keeruka teemaga, kuna mäletatavasti soovib lauljanna kolida lastega Miamisse, aga vutitäht soovib, et pojad jääksid temaga Hispaaniasse.

Shakira ja Piqué pöörasid tülli ja läksid lahku seepärast, et Gerardil tekkis uus suhe endast 12 aastat noorema neiuga, kes mehe heaks tema produktsioonifirmas töötab. Hispaanias spekuleeriti augusti lõpus, et Piqué uus tüdruksõber Clara Chia Marti võib juba lapseootel olla. Kuigi nende suhe tuli avalikuks alles sel suvel, on nad juba mitu kuud kohtamas käinud.

Lauljanna aga lahkuminekust ja ebakindlast tulevikust ei heitu ning teda on nähtud juba oma uue loo muusikavideot filmimas.