„Kuldvillak“ on telemäng, kus igas saates asuvad võistlustulle kolm inimest. Nad peavad valima pakutud teemadest meelepärase. Kui saatejuht Eeva Esse on küsimuse esitanud, loeb nii mängija reaktsioonikiirus kui ka teadmiste hulk. Kes kõige kiiremini reageerib, saab õiguse vastata.

Õige vastus toob mängija arvele küsimuse väärtuses raha ja vale vastuse korral ütleb saatejuht õige vastuse.

Pühapäevases „Kuldvillakus“ tegid saatetegijad apsaka, mis häiris mitut Kardashianide fänni. Võistlejad pidid ütlema, milline USA räppar on Khloe Kardashiani abikaasa. Kui osalejad vastata ei osanud, andis saatejuht teada, et õige vastus on Travis Scott.

Küsimus ajas televaatajatel juhtme sassi, kuna Khloe Kardashiani abikaasa pole mitte räppar, vaid korvpallur Tristan Thompson. Travis Scott oli seevastu Kylie Jenneri pikaaegne kallim.

„Panite veits mööda! Khloe Kardasiani abikaasa pole teps mitte Travis Scott, veel vähem räppar,“ märgib tähelepanelik vaataja „Kuldvillaku“ Facebooki lehel. Klipp saatelõigust on levima läinud ka TikTokis. „Khloe Kardashian ja Kylie Jenner on ikka suht erinevad nimed!“ kurdab üks fänn. Teine lisab: „Kui ta oleks õigesti vastanud, siis oleks lihtsalt rahast ilma jäänud.“

Saate tegijad vabandavad televaatajate ja mängijate ees tehtud vea tõttu.

Jaga
Kommentaarid