Carey rääkis väljaandele W Magazine antud telefoniintervjuus, mille ajal lauljanna mullivannis oli, et diivaelu ei valinud teda, vaid hoopis ta ise valis olla diiva. „On asju, mida inimesed ei tea, kuna nii-öelda diivaks olemine on alati see, mida inimesed esimesena näevad,“ sõnas Mariah.

Kuulsa jõululaulu esitaja küll sõnas, et ta mängib vahel diivaks olemist kaasa, vahendab Page Six. „Kuid osa sellest elust on ka tõeline. Ma ei saa sinna midagi parata. Mida muud peaks ma tegema, kui ma kasvasin üles ooperilauljast emaga?“ mõtiskles Carey intervjuu ajal.

Veel rääkis Mariah sellest, kuidas sündis tema lugu „All I Want for Christmas is You“ sündis. 1994. aastal lugu kokku pannes olid Carey ja tema esimene abikaasa Tommy Mottola ettevaatlikult, et lugu ei kõlaks liiga klassikaliselt, vaid hoopis hetkes sündinult. „Ma ei tahtnud, et see lugu tunduks, nagu see on pärit mõned kindlast ajastust nii, et me ei kasutanud helisid, mis tol ajal olid,“ avaldas lauljanna.

Tema ja Mottola olid laulu teinud valmis ühe õhtuga oma korteris, kui nad klaveril erinevaid klahve vajutasid, vahendab New York Post. „Ma poleks kunagi arvanud, et sellest loost saab nii suur osa mu elust,“ tunnistas Mariah Carey.