Ta oli 8. septembril surnud kuninganna Elizabeth II lähedane sõbranna. Glenconner oli kamraadi kõrval juba siis, kui too 1953. aastal kuningannaks krooniti. Netflixi populaarset sarja peab ta aga täielikuks fantaasiaks. „See on kuningliku perekonna liikmete jaoks nii ebaõiglane,“ pahandas ta. „Probleem on, et inimesed - eriti Ameerika Ühendriikides - arvavad, et kõik nähtu vastab tõele,“ jätkas ta. „See on ärritav.“

90aastasele Glenconnerile tegi eriti haiget stseen, mis näitas, kuidas 1937. aastal hukkus lennuõnnetuses prints Philipi õde, Kreeka printsess Cecile. Sarja teise hooaja episoodist jäi mulje, et Philipi tõttu oli õde sunnitud surmalennule minema. Glenconner rõhutas, et see väide ei vasta tõele. Ta lisas, et taoline vale teeb haiget.

Glenconner tõi välja ka stseeni, kus printsess Margaret ja USA riigipea Lyndon B Johnson võistlesid roppude luuleriimide loomises. „Loomulikult ka midagi sellist ei juhtunud,“ sõnas Glenconner.

Margareti kehastas kolmandal ja neljandal hooajal Helena Bonham Carter. Enne võtteid kohtus näitlejanna Glenconneriga, kuna teadis, et too oli Margaretiga lähedane. Õigemini suisa tema seltsidaam. Margaret ise suri 2002. aastal. „Helena Bonham Carter tuli umbes kaheks tunniks. Rääkisin talle, kuidas Margaret suitsetas, kuidas ta kõndis,“ näitlikustas Glenconner.

„Nägin teda uuesti, kui ta oli sarjas ära olnud. Ta küsis minult, mis ma arvasin. Ütlesin, et olin üpris pettunud,“ nentis Glenconner. Bonham Carter olevat vastanud, et mõistab, aga näitlejana pidi ta esitama seda, mis oli talle stsenaariumis ette kirjutatud.

Novembri esimeses pooles jõudis Netflixi avarustesse viies hooaeg, mis kajastab 1990ndatel toimunut ja ennekõike printsess Diana ja prints Charlesi abielu lõplikku lõhkiminekut. Plaanis on veel üks hooaeg.