Davidson ja Ratajkowski ilmusid koos 27. novembril New Yorgis Madison Square Gardenis toimunud korvpallimängule, kus New York Knicks mängis Memphise Grizzlesi vastu. Modell ja koomik istusid platsi ääres kõrvuti ja paistsid teineteise seltskonda nautivat.

Emily kandis korvpallimängul pruuni jopet, siniseid teksapükse ning ussimustriga saapaid. Pete jäi oma riietusega aga tagasihoidlikumaks ning oli selga valinud tumesinise dressikomplekti. Mõlemad olid haaranud mängu ajaks enda kätte õlletopsi.

Väljaande E! Newsi andmetel on paar käinud mõnel kohtingul ja on teineteist tundnud aastaid. Pete ja Emily hakkasid rohkem suhtlema pärast seda, kui koomik oli Ratajkowskile saatnud sõnumeid, et soovib temaga kohtuda. „Emilyle meeldib Pete praegu väga. Nende suhe on veel värske, kuid nad on pidevalt teineteisega suhelnud,“ teadis allikas rääkida.

Nii Ratajkowski kui Davidson läksid suvel oma endistest kallimatest lahku. Koomiku ja tõsielustaar Kim Kardashiani teed lahknesid pärast üheksa kuud kestnud suhet ning Ratajkowski lõpetas neli aastat kestnud abielu filmiprodutsent Sebastian Bear-McClardiga. Mehel on ajalugu mitmete kuulsate naistega, nende seas laulja Ariana Grande, modell Kaia Gerberi, seltskonnastaar Kim Kardashiani ning näitleja Kate Beckinsale'iga.