Episoodi esimeses pooles räägivad neiud kahekümnendatest: „10-aastasena arvasin, et kui ma olen 20, siis mul on mees, lapsed, koer ja kodu,“ meenutab Rannaväli. Samuti arvas Maria, et 18-aastaseks saades, kolib ta esimese asjana kodust välja: „Siin ma olengi nüüd saamas kakskümmend ja pole veel mingit plaani lähima poole aasta jooksul välja kolida.“

Jutuks tulid ka eelarvamused. Maria ise usub, et eelarvamusi on ühe inimese kohta täpselt nii palju kui on tal tuttavaid, aga kindlasti on ka mõned tüüpilised, mis korduvad: „Ma olen enda kohta kuulnud seda, et ma olen nagu väga korralik, igav ning poliitkorrektne, ja samas teised eelarvamused on täiesti teisel pool seina, näiteks, et ma olen mega crazy, eriti pidutsemise koha pealt.“ Rannaväli lisab ka, et kindlasti on eelarvamusi, mis peavad paika ja mis mitte, oluline on nendest lihtsalt liigselt mitte välja teha.

Kuidas näeb Maria kahekümnendaid nüüd? Kas mees, lapsed, koer ja kodu on endiselt Maria kahekümnendate eesmärk? Kuidas ja millisena Maria iseennast näeb? Nendele ja paljudele teistele küsimustele saad vastuse kuulates „Rannaväljaande“ podcasti 54. episoodi, Spotifys, Apple Podcasts ja Youtube’i vahendusel.