Plaadilt leiab veelgi mitmeid juba suurhiti staatuses olevaid lugusid, mida suurem osa eestlasi juba väga hästi teavad. Teiste seas selle aasta üks enimmängitud raadiohitte „Miraaž“, eelmise aasta ülimenukas duett koos Liis Lemsaluga „Doomino“ ja uus, kuid juba suurt menu nautiv „Kiri külmkapi peal“. Tegemist ongi Stefani kogumikalbumiga, millelt leiab lisaks seniilmunud singlitele ka uusi lugusid.

„Me ei mõelnud väga pikalt, mida albumi nimeks panna. Esiteks tähendab see lugu minu jaoks väga palju, kuna on aidanud mind artistikarjääris kõige kaugemale. Teiseks sümboliseerib see nimi ka väga hästi mind isikuna. Ma ei kaota kunagi lootust headusse, inimlikusesse ja väärikusse,“ avab Stefan oma esimese albumi nime tagamaid.

Stefan arvab, et ka maailm vajab alati natuke lootust, et kõik läheks paremaks. „See album on minu jaoks suurema tähendusega, ta on peegeldus minu arengust artistina. Tahan alati endast parima anda ja loodan, et see kogumik minu teekonnast meeldib teile ja toob häid mälestusi silme ette ja ka üllatab heal moel.“

Albumil on kokku 15 lugu. Lisaks uuele materjalile leiab sealt Stefani viimase viie aasta suurimad hitid ja paar akustilisema lähenemisega uusversiooni vanematest lugudest, näiteks tema esimene singel sooloartistina „Without You“ ja „Laura“, mida Stefan originaalis esitas veel Vaye koosseisus.

Albumil on ainsa laenloona Stefani versioon Terminaatori legendaarsest loost „Kaitseta“.

„„Kaitseta“ on muutunud ajas väga personaalseks looks. Kui ma olin noorem, siis kuulasin rohkem armeenia ja vene muusikat. See oli mu kodune muusika. Mingil hetkel aga hakkasin avastama enda jaoks ka Eesti muusikat. Isa juures oli tööl üks töötaja, kes oli suur Terminaatori fänn, ja ta lasi töö ajal vahel Termika lugusid. Nii kinnistus mulle sealt väga üks lugu, see oligi „Kaitseta“. Ma tõmbasin selle loo telefoni ja kuulasin seda lõputult. Mulle väga meeldis see lugu. See võis olla esimene eestikeelne lugu, mis mind paelus,“ kirjeldab Stefan oma sidet Terminaatori looga.

„Võibolla [oli asi selles], et ma olin rahvuselt erinev ja teistsugune. Kui ma tundsin ennast võõrana Eesti seltskonnas ja veidi üksikuna, hoidis see lugu mind Eesti kultuuriga samal joonel ja seetõttu muutus nii oluliseks. Mida aeg edasi, seda rohkem ma hakkasin tundma ja õppima Eesti kultuuri. Üks hetk võtsin julguse, et teha sellest loost kaver, ja nüüd on see teie ees. Ma olen väga tänulik Terminaatorile, et nad tõid sellise loo ilmale. Ma väga loodan, et minu versioon sellest meeldib ka teistele ja kõnetab emotsionaalselt samamoodi.“

Albumi lood on sündinud koostöös parimate laulukirjutajate ja produtsentidega. Teiste seas teevad kaasa Karl-Ander Reismann, Sven Lõhmus, Raul Ojamaa, Liis Lemsalu, Vallo Kikas jpt nii Eestist kui välismaalt.