Bedwetters tegi tänavu suvel comeback’i fännide südametesse looga „Miss Hurricane“. Loogiline sündmuste jätk oli pürgida ka Eesti Laule, kus hullutatakse rahvast looga „Monsters“. Järgmisel aastal on oodata bändilt ka uut albumit, mille täpne ilmumise kuupäev veel selgub.

„See oli üks radikaalne purakas, mis vajas väljalaskmist. Istusin tunde kõveras ja vaevlesin puhitava kõhu ja ebamugavustunde käes. Kui see ülim laadung lõpuks portselanile prantsatas, siis hingasin kergendatult ja liikusin oma päevaga edasi,“ kirjeldas bändi solist Joosep Järvesaar loo sündi.

Järvesaare sõnul olid võtted väsitavad, kuid ütlemata lõbusad, sest filmimisest võtsid osa mitmed bändiliikmete sõbrad. Kindlasti märkavad teravamad silmapaarid, et videos teevad paljude teiste seas kaasa ka Nublu, Kristel Aaslaid ja Liisa Leetma. „Sõpradega on alati hea kõiksugu projekte ellu viia. Loodame, et järgmise loo ajaks on meil sõpru juurde tekkinud, kuid selles ei saa lõpuni kindel olla,“ lisas ta.

Bedwettersi koosseisu kuuluvad Joosep Järvesaar (vokaal), Mihkel Mõttus (kitarr, vokaal), Rauno Kutti (kitarr), Kaspar Koppel (basskitarr) ja Karl-Kristjan Kingi (trummid, vokaal). Loo valmimisse olid kaasatud lisaks bändiliikmetele ka muusikud Claus Pener ja Kris Evan Säde. Muusikavideo tootis Riba Films režissööride Joosep Järvesaare ja Robert Parelo loovideede najal.