Tervis vedas alt

Jüri Pootsmann pidi juba sel nädalal andma Pärnus ja Tallinnas oma uue albumi „Suveööde unetus“ esitluskontserdid, samuti pidanuks startima peagi tema jõulutuur. Laulja on aga teatanud, et kontserdid jäävad tervislikel põhjustel ära.

„Kahjuks ütles tervis nii üles, et mul pole sel ega järgmisel nädalal võimalik astuda teie ette nii sada 100% terve ja energilisena, kui ma tahaksin,“ kirjutas Jüri oma Instagrami kontol, kuid mis täpsemalt tema tervisega juhtus, ei avaldanud.

Armas üllatus

Saates „Tantsud tähtedega“ 2. koha saavutanud riigikogu esimees Jüri Ratas jagas sotsiaalmeedias pilti sellest, kuidas pere teda pärast tantsusaate finaali koju ootas.

Jüri ja Karin Ratas tantsusaate peol.

„Täpselt nädal aega tagasi pärast tantsusaate finaali ootas mind kodus väga armas üllatus,“ kirjutas Ratas oma Facebooki kontol. Nimelt ootas Jürit kodus ees tuba täis õhupalle ja värve. Samuti oli perekond kleepinud seinale suurelt lause „Oled meie armsaim täht“.

Üllatus Jüri Ratasele.

Võtab isa nime

Kadunud Riho Sibula 23aastane tütar Iris Peil on tänaseks avaldanud, et ka tema elus on palju ruumi loomingulisusele ning tema ema on disainer Tuuliki Peil. Iris lubab viimaks ka muuta oma perenime ja võtta endale lahkunud isa nime.

Riho Sibul ja Iris Peil.

„See on tegelikult juba 1. klassist teema, nii Riho kui ka mina tahtsime seda, aga ma räägin, et kaks kunstiinimest, mu ema ka veel sinna juurde...“ meenutas Iris saates „Täistund“ põhjust, miks nimevahetus toppama on jäänud.