Teate eluajal seitse korda abiellunud Holti surma kohta postitas Cher laupäeva õhtul enda Twitteri kontole. „Ema on läinud,“ kirjutas maailmakuulus lauljanna. Päev hiljem kinnitas Cher uudist ka väljaandele Hollywood Reporter. Cheri ema surma asjaolusid ei ole praeguseks avalikustatud.

Holt sai eelkõige kuulsaks osaledes sellistes filmides nagu „A Life of Her Own“ (1950), „Grounds for Marriage“ (1951), „Father’s Little Dividend“ (1951) ja „Artists and Models“ (1955). Samuti osales ta mitmetes teleprojektides.

Holt sündis Arkansases 1926. aasta 9. juunil sünninimega Jackie Jean Crouch. Tema ema oli naise sünnihetkel vaid 13-aastane ning tema pagarist ja alkohoolikust isa oli vaid natukene vanem. 2013. aastal antud intervjuus rääkis Holt, et ta oli kõigest 7-aastane, kui tema isa vedas naist mööda baare. Naise sõnul ei olnud neil toona raha ning kogu riigis valitses kõigest puudus.

21-aastaseks saades oli Holt juba jõudnud abielluda kolm korda. Elu jooksul astus Holt altari ette lausa seitsmel korral.

Samuti käis Holt ka tütrele sarnaselt muusikurada. 1980. aastal lindistas ta plaadifirmaga Columbia Records albumi „Honky Tonk Woman“, kus musitseeris ka legendaarse Elvis Presley bänd. Albumil laulis Holt ka enda tütre Cheriga duetti „I’m Just Your Yesterday“ ning esitas mitu menukat versiooni Presley hittidest.