KUNAGISED SPORDISANGARID Suusatreener Mati Alaver ja suusataja Andrus Veerpalu, kes sattusid seotuse tõttu rahvusvahelise dopinguvõrgustikuga kriminaaluurimise alla. Ka nemad andsid intervjuu Lembitu Kuuse elulooraamatusse.

ENDISED TELEKOLLEEGID Erki Berends ja Raul Rebane, kes sai Lembituga tuttavaks poisikesepõlves ühel spartakiaadil. "Lembit võis edukalt kommenteerida käsipalli, judot, võistlustantsu, mis talle väga meeldis, ratsutamist ja kurat teab mida veel! Ta õppis hämmastava kiirusega ära spordialal kehtivad reeglid ja omandas taustateadmised," ütleb Raul.

ELULOORAAMATU "Lembitu Kuuse kuld" autor Ivo Parbus.

SPORDIREPORTER Lembitu Kuuse (1950-2017) legendaarsemate otsereportaažide hulka loetakse pikki ülekandeid Tartu maratonilt, Tour de France'ilt, samuti Salt Lake City ja Torino OMilt. "Ainest" reportaažiks andis ka jalgrattur Jaan Kirsipuu, kellel on ette näidata neli etapivõitu Tour de France'ilt.
KETTAHEITJA, 2004. aastal Ateena olümpiamängudel pronksmedali saanud Aleksander Tammert oli üks 67st, keda raamatu autor intervjueeris.

REPORTERID on ikka suurte saavutuste ja edulugude vahendajad, esitluse näidati fragmente Lembitu Kuuse tööst, tema vestluskaaslaseks on olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi.
ÕLLEKANN ÕLA ALLA PANIJATELE Lembitu Kuuse kogus oli üle 100 spordivõistlustelt kaasa toodud õllekannu. Esitlusel kingiti raamtupildiga õllekannud - need polnud Lembitu kollektsioonist - raamatu väljaandmist toetanutele, kellest üks on ärimees Neinar Seli. Taamal seisab Kuuse noor kolleeg Juhan Kilumets ERRi sporditoimetusest.

Jaga
Kommentaarid