Esmaspäeval avalikustati uus treiler Netflixi dokumentaalsarjast, kus prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle räägivad oma loo elust kuningliku pere liikmena ja avavad oma praegust elu lähemalt. Sussexi hertsogipaari dokumentaalsari koosneb kuuest osast, millest viimased kolm jõuavad vaatajate ette juba selle nädala neljapäeval.

Värske treiler on suure tähelepanu alla sattunud Briti meedias, kuna õrritusvideost levib kaks erinevat versiooni, vahendab Daily Mail. Esimeses versioonis, mille Netflix postitas oma Twitteri kontole ja mida on praeguseks näinud üle kolme miljoni kasutaja, on subtiitrides kirjas eesti keelde tõlgituna: „Nad hea meelega valetasid, et mu venda kaitsta“. Prints Harry ütleb samuti sellise lause treileris. Kuigi pole selge, kellele Harry vihjab ja milliseid valesid ta mõtleb, siis levivad spekulatsioonid, et prints räägib Buckinghami paleest.

Teises treileris, mis Netflixi platvormile postitati, tuleb aga välja, et Harry süüdistab Briti meediat - just selline tekst asub video subtiitrides. Sotsiaalmeedias jagatakse ohtralt kuvatõmmiseid kahest erinevast treilerist ja kahte erinevat õrritusvideot nimetatakse müsteeriumiks. Väljaanne Daily Mail uuris Netflixilt, kuidas kaks erinevat treilerit tekkisid, kuid ettevõte pole selles osas ühtegi kommentaari jaganud.

Paistab, et teisipäevaks oli Netflix oma apsust aru saanud ja vea parandanud. Kui vaadata praegu nende veebilehel Harry ja Meghani dokumentaalsarja treilerit, siis subtiitrides enam Briti meediat ei mainita.