Neljapäeval toimus Londonis Westminster Abbeys teist aastast järjest Walesi printsessi Kate'i jõulukontsert. Sündmusega avaldati austust kuninganna Elizabeth II-le, kes meie seast septembrikuus lahkus.

Kontserti käisid kuulamas prints William koos poja George'i ja tütre Charlotte'iga. Kõige pisem prints Louis kontserdist osa ei võtnud. Samuti olid kohal kuningas Charles III ja tema abikaasa Camilla.

Kuninglik perekond Kate'i jõulukontserdil

Kuninglik perekond paistis olevat heas meeleolus hoolimata sellest, et samal päeval avalikustas Netflix prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle'i kõmulise dokumentaalsarja viimased kolm episoodi. Värsketes episoodides rääkis Sussexi hertsogipaar oma kaugenenud suhetest ülejäänud kuningliku perekonnaga.

Muuhulgas rääkis Harry sarjas, et tema ja venna Williami suhted jahenesid, kui prints ja Markle teatasid 2020. aasta jaanuaris, et loobuda oma kuninglike kohustuste täitmisest. Tollal oli kuningliku pere tähtsamad liikmed viibinud kohtumisel, kus William oli oma venna peale karjunud ja tema isa rääkinud asju, mis ei vastanud tõele. „Mu vanaema istus seal vaikselt ja arvestas kõige öelduga,“ sõnas Harry sarjas.

Buckinghami palee pole veel kommenteerinud Sussexi hertsogipaari dokumentaalsarja, vahendab Page Six. Kuninglikule perekonnaga hästi läbisaav allikas sõnas, et Walesi prints ja printsess pole sarja vaadanud, samuti pole sarja vaadanud kuningas Charles ja tema abikaasa.