Eddy lähedane sõber Tyler Ford rääkis väljaandele TMZ, et naine pidi 9. detsembril minema haiglasse plaanipärasele operatsioonile. Kaks päeva hiljem pääses naine haiglast koju, kuid ta enesetunne oli siiski halb. 15. detsembril läks Sonya haiglasse tagasi ning arstid avastasid tal tõsise infektsiooni.

Tyleri sõnul oli infektsioon suur ja arstid olid talle esmaspäeval öelnud, et Eddy pandi hommikul hingamisaparaadi alla. Sama päeva õhtul näitlejanna suri.

Uudist Eddy surmast jagas sotsiaalmeedias tema hea sõbranna Octavia Spencer. Ta postitas teisipäeval oma Instagrami kontole Eddyst pildi. „Maailm kaotas veel ühe loomingulise ingli. Minu mõtted ja palved on tema lähedaste, sõprade ja fännidega,“ kirjutas Spencer sotsiaalmeedias.

Telesarja „Üldhaigla“ tegevprodutsent Frank Valentini sõnas oma teates, et Eddyt jäädakse igatsema, vahendab Variety. „Ma armastasin teda mitte ainult näitlejannana, vaid sõbrana. Tema hing elab edasi sarjas ja võtteplatsil. Terve „Üldhaigla“ tiimi nimel tunneme me kaasa tema perele, sõpradele ja fännidele,“ lausus Valentini.

Sonya Eddy sündis Californias 17. juunil 1967. aastal. Ülikoolis õppis ta teatrit ja tantsu ning tegi oma esimese rolli Ruby Dee näidendis „Minu nimi on Zora“. Oma karjääri jooksul osales Eddy paljudes telesarjades ja filmides. Kõige tuntum oli ta oma telesarja „Üldhaigla“ rolli poolest, kus kehastas õde Epiphany Johnsonit. Ta liitus sarjaga 2006. aastal ja tegi kaasa 543 episoodis. Ta on näidelnud filmides „Põrunud professor 2“, „Sour Grapes“, „Year of the Dog“ ja astunud üles sarjades „Tuvikesed“, „Seinfeld“, „Meeleheitel koduperenaised“ ja „Glee“.

Jaga
Kommentaarid