Stefan jagas neljapäeval pilti oma Instagrami kontol, kus teatas, et oli 28. detsembril isaks saanud. Tema ja kallima Victoria Koitsaare perre sündis pisitütar. Pildiga andis Stefan teada, et tema ja Victoria tütar kannab nime Maya.

Stefan jagas oma Instagrami storys fotot ka Victoriast ja tütrest. „Tahan lihtsalt öelda kohe, Victoria on tõeline kangelane ja kõik Teie naised, kes on seda läbi teinud. Tänan jumalat, et ma sain tema kõrval olla sellel tähtsal hetkel. 12 tundi ja maailma suurim kingitus ja samaaegselt ka šokk, sest mulle otsa vaatab MINU LAPS, mis tähendab, et minust on saanud PAPS. Uskumatu!“ kirjutas Stefan sotsiaalmeedias.

Stefan muljetas isaks saamisest lähemalt

Stefan sõnas varem, et tema ja Victoria lapse sünnitähtajaks oli 24. detsember. Samal päeval tähistab Airapetjan ise sünnipäeva.

Novembris rääkis Stefan Kroonikale antud intervjuus, et temal ja kihlatul on paika pandud ülesanded, mida nad beebi tulekul hakkavad kandma. Victoria ja Stefan on omavahel juba kokku leppinud, kes mida ja millal tegema hakkab. „Leppisime kokku, et mina hakkan olema ööpatrullis ja Vici tegeleb beebiga päeval. Kindlasti võtame ka ainult meile endile aega ja kui vaja, palume perel last hoida,“ sõnas Stefan siis.