Paar päeva tagasi avaldati treiler prints Harry teleintervjuust, kus Sussexi hertsog räägib, et perekond tunneb teda ja Meghanit pigem vaenlastena. „Nad pole väljendanud soovi ära leppida. Ma tahaksin saada oma isa tagasi, ma tahan oma venda tagasi,“ sõnas Harry teleintervjuu treileris.

Kuninglikud allikad nimetavad Harry väidet, et tema perekond ei soovi leppida, valeks. Tegelikult olevat kuningas Charles III ja tema noorem poeg kontakti hoidnud ja kohtunud mitu korda 2022. aasta suvel, kui kuninganna Elizabeth II tähistas oma 70 aasta troonijuubelit.

„Need, kes kuningat tunnevad, on alati öelnud, et ta armastab oma mõlemat poega ning on hoidnud viimastel aastatel kõik võimalused suhtlemiseks avatud, hoolimata kriitikast, mis Harrylt ja Meghanilt tema ja perekonna kohta on tulnud,“ kirjutas väljaanne Telegraph oma allikatele toetudes.

Kuigi Charles III ja prints Harry suhted on jahenenud, kutsub kuningas väidetavalt prints Harry ja Meghan Markle’i siiski oma kroonimistseremooniale, mis toimub tänavu 6. mail, vahendab Page Six.