Täna 29-aastaseks saanud naine posttitas enda pea 25 000-le Instagrami jälgijale pildi otse voodist. Tegemist pole aga pailapseliku fotoga linade vahelt, vaid Mänd on pannud selga eriti ohtliku intiimpesu. „Ma ei saa vanemaks, ma lähen uuele tasemele,“ kirjutas naine seksika foto juurde pealkirjaks.

Skandaalse räppariga aastaid koos elanud Ingridi jaoks on olnud tegemist tormilise eluaastaga. Eelmise aasta veebruaris laskus Beebilõust ehk Andrus Elbing ühele põlvele ja palus Ingridi kätt. Tundus, et noorte suhe on roosiline ja varsti helisevad ka pulmakellad.

Märtsis lahvatas aga skandaal, kui Beebilõusta Facebooki kontole ilmusid fotod Ingridist, kellel oli silm sinine, näha oli ka mitmeid teisi vigastusi. „Mina tegin seda enda naisele,“ oli postituse juurde kirjutatud. Postitus jõudis üleval olla vaid neli minutit ning pärast seda hakati meedia vahendusel hämama lekkinud fotode telgitaguste kohta.

Juba juunis teatas naine, et nende kihlus on lõppenud. „Paljud ilmselt on juba märganud, et ma ei kanna enam kihlasõrmust. See on tõsi, juba pea kaks kuud tagasi kolisin elama lapsega kahekesi ja pean ütlema, et see on mu elu parim otsus. Ma tean, et see on šokk paljudele kaasaelajatele, sest te ei tea telgitaguseid,“ paljastas Mänd toona.