Olsen ja Eisner on koos olnud juba aastaid - nad on alates 2017. aastast käinud kohtamas, kuid hoidnud oma eraelu avalikkuse tähelepanu alt väljas. Kaks aastat pärast nende suhte tärkamist liikusid ringi jutud, et Ashley ja Louis on kihlunud, kuna naise vasakul käel märgati säravat sõrmust.

Paar ilmus esimest korda punasele vaibale 2021. aasta septembris, kui käidi koos Young Eisner Scholar fondi üritusel, organisatsiooni juhib Louisi isa Eric Eisner, vahendab Us Weekly. Nüüd on avalikuks tulnud, et 2022. aasta lõpus abiellusid Ashley ja Eisner ning pulmapidu oli mõeldud vaid väiksele seltskonnale.

Endine näitleja ja tema kallim pandi paari ühes uhkes häärberis Bel-Airi linnakeses ja pulma oli kutsutud kõigest paar tosinat külalist. 28. detsembril peetud pulmapidu oli olnud salajane ning sellest võttis ühe allika teatel osa umbkaudu poolsada inimest, vahendab Page Six

Eeldatavasti oli pulmas külalisena kohal ka Ashley tuntud õde Mary-Kate Olsen. Varem oli Olsen abielus Oliver Sarkozyga, kuid nende lahutus jõudis möödunud aastal lõpule.