Kuninglik perekond tähistas Kate'i sünnipäeva armsa pildiga Walesi printsessist. Peamiselt kuningas Charles III ja tema abikaasa Camilla tegemisi kajastav kuningliku perekonna konto avaldas foto Kate'ist Twitteris.

„Soovime Walesi printsessile rõõmsat sünnipäeva,“ seisis sotsiaalmeediasse postitatud pildi juures. Fotol on näha naeratavat Catherine'i, kes võtab vastu väikese tüdruku poolt talle ulatatud lillekimpu. Pildil kannab Kate punast mantlit ja tumedaid pükse ning hoiab käes musta kotikest.

Ka kuninglikud fännid soovivad Walesi printsessile sotsiaalmeedias õnne ning kritiseerivad prints Harryt, et too homme oma memuaariraamatu avaldab. „Ma ei suuda uskuda, et Harry teeb Kate'ile niimoodi tema sünnipäeval,“ kirjutas üks fänn Twitteris.

Tegemist pole esimese korraga, kui prints Harry on võtnud Kate'ilt tähelepanu tema sünnipäeval. Kolm aastat tagasi teatasid Harry ja tema abikaasa Meghan Markle, et loobuvad oma kuninglikest kohustustest. Tollane teade tõi kaasa paraja skandaali ning tuli avalikuks kõigest loetud päevad enne Kate'i sünnipäeva.