Esmaspäeval postitas Helen Randmets oma Instagrami kontole mitu pilti sellest, kuidas ta oma pisitütre Freya Elenoriga mõnusalt päikest naudib. Helen poseeris piltidel beebiga rannas, taustaks helesinine merevesi ja mõnus rannaliiv. Lauljanna kandis piltidel punast trikood ja jagas klõpsu ka sellest, kuidas ta tütrega koos lamamistoolil lesib.

Eelmise aasta novembris sündis popbändi Nexus endise solisti Helen Randmetsa ja tema kinnisvaraarendajast abikaasa Reigo Randmetsa perre neljas laps, tütar Freya Elenor.

Nimi Freya pärineb põhjamaade mütoloogiast ning tähistab üllast, väärikat naist. Eleanorist tuletatud Elenor tähendab „säravat valgust“ ja seostatakse edukate naistega. „See nimi ei ole nipsust tulnud. Mõtlesin selle peale juba üheksa aastat tagasi, kui sündis teine poeg,“ selgitas laulja detsembris Kroonikale. „Tegelikult alguses tahtsin panna Elenor ettepoole ja Freya teiseks, aga abikaasa ütles, et Freya tuleb ikka esinimeks panna. Millegipärast ma ei olnud varem nii mõelnud, aga see kõlab hästi,“ sõnas Randmets.

Heleni ja tema abikaasa Reigo Randmetsa peres on siiani kasvanud tõeline meestevägi – Roben Thor, Marlon Frei ja Joren Rei –, kes saavad nüüd pisikest õde hoida.