Viimased neliteist aastat ajakirju Naisteleht, Nipiraamat, 55+, Müstika ja Beebijutud juhtinud Merle Luigel on uue väljakutse üle hea meel. „Olen väga rõõmus, et TV3 otsustas just mind „Stuudio“ peatoimetajaks kutsuda. Hing natuke väriseb sees, aga eks teeme ära!“ ütles Luik sütitavalt, täpsustades, et „Stuudios“ on edaspidi kindlasti tunda ka talle ainuomast käekirja: „Kõigil, kes merleluigelikku stiili varasemate ettevõtmiste põhjal on fännanud, tasub end edaspidi kindlasti esmaspäevast reedeni kell 19.00 TV3 lainele sättida,“ lausus ta.

„Merle Luik on väga võimekas ja kogenud ajakirjanik ning 16. jaanuaril TV3 meeskonnaga liitudes toob ta „Stuudio“ tiimi uuel hooajal palju värskeid ja põnevaid ideid saate sisulisteks vaatajaid köitvateks uuendusteks,“ selgitas TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur.

„Stuudio“ senise produtsendi Anneli Lahega jätkub TV3 koostöö mitmete teiste projektide raames. „Oleme Annelile väga tänulikud uue meelelahutusliku otsesaate „Stuudio“ sünni, eduka alguse ja tugeva tiimi loomise eest. Hindame kõrgelt Anneli võimekust produtsendina ning kindlasti jätkub meie pikaajaline hea koostöö mitmete erinevate projektide raames juba saabuval kevadhooajal,“ rääkis TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur.

„Olen TV3le tänulik, et mulle usaldati võimalus tuua Eesti telemaastikule täiesti uus argiõhtune otsesaade, mis võitis kiirelt vaatajate südamed. Erilist rõõmu tunnen selle üle, et saime „Stuudio“ esimese hooaja lõpetada suure meeleoluka aastavahetuseprogrammiga, mis oli kogu meeskonnale esmakordne niivõrd mastaapne telesaate tootmise kogemus. Tänan südamest kogu tiimi, kes on teinud suurepärast tööd ja soovin jätkuvat indu uuel hooajal,“ märkis Anneli Lahe.