Cowell jäi neljapäeval kaamerate ette Londonis, kui käis oma kihlatu Lauren Silvermaniga kohtingul. Paar külastas Ühendkuningriigi pealinnas üht privaatset ja eksklusiivset klubi. Fotodelt on märgata, kuidas Simoni näojooned on muutunud - tema nahk paistab uskumatult sile ja läikiv ning tema põsesarnad tunduvad rõhutatud. Tõenäoliselt on muusikamogul lasknud enda nägu kosmeetiliselt tuunida, vahendab Daily Mail.

Pidulikuks kohtinguõhtuks oli Cowell selga pannud musta pintsaku ja samas toonis püksid. Tema kihlatu kandis pihani ulatuvat musta pluusi, samas toonis pükse ning lühikest mustade ja valgete ruutudega jakki. Simon paistis heas meeleolus olevat ning astus ühel hetkel klubist õue, et väljas üks suits teha.

Üks fänn kirjutas Twitteris, et Simon Cowellist ilmunud uued pildid tekitavad temas muremõtteid. „Tundub, nagu ta nägu oleks insuldi üle elanud,“ säutsus ta. „Ta on end muutnud operatsioonidega pigem vanemaks kui nooremaks,“ avaldas teine fänn oma arvamust. „Simon, mida sa üritad teha? Lihtsalt vanane väärikalt,“ kirjutas kolmas fänn. „Lõpeta suitsetamine, joo rohkem vett, tee trenni ja hoia Botoxist eemale,“ sõnas veel üks kommenteerija.