Padise kastell on südamega loodud kohvik ja meeldejäävate elamuste kohtumispaik vanas ja väärikas tallihoones Padise keskuses. Viimastel aastatel on majale antud uus hingamine ning lisaks populaarsele suvekohvikule pakutakse elamusi aasta ringi. Kontsert-õhtusöök toimub erilise atmosfääriga Padise kastelli sammassaalis.

Anett ei vaja siinkohal kindlasti tutvustamist, teame teda eelkõige nüüdisaegse souli laulja-laulukirjutajana, kel vokaalseid mõjutusi ka jazzist.

2022. aasta oktoobris ilmus Aneti teine täispikk album „Late to the Party“. Tegu on kontseptsioonalbumiga, mis salvestati live-sessioonina ERRi Raadiomaja 1. stuudios koos laiendatud koosseisus bändi ning stuudiosaalis viibinud kohapealse publikuga.

Kontsert-õhtusöögile Padise kastellis avatakse uksed 18.00, kohapeal on avatud kokteilibaar ning sommeljee aitab sobitada toidu juurde meelepäraseid veine.

Aneti 2020. aastal ilmunud debüütalbum „Morning After“ tõi talle Eesti Muusikaauhindadel aasta nais- ja popartisti tiitlid ja ka aasta albumi nominatsiooni ning esimene 500koguseline vinüülitiraaž müüs läbi vähem kui 9 kuuga.

Tänasel päeval on Anett oma teise albumiga „Late to the Party“ Eesti Muusikaauhindadele nomineeritud kolmes kategoorias.

Piletid kolmekäigulisele kontsert-õhtusöögile on müügil Piletitaskus.