Mia osales Eesti Laulu konkursil ka 11 aastat tagasi, tollal esitas ta lugu „Bon Voyage“. Saates selgitas ta Grete Lõbule lähemalt, miks ta oma elu lauljakarjäärile pole üles ehitanud ja igapäevaselt hoopis kiropraktikuna töötab. „See oli minu unistus, aga ma mäletan, et ma olin üsna noor ja mõtlesin, et minu elus on vaja kindlustunnet. Nüüd, kus mul on hea töö ja pere paigas, siis ma tunnen, et mul on Maslow hierarhia paigas ja nüüd on eneseteostuse koht,“ lausus Mia naljatledes saates, miks ta nüüd on leidnud taas tee muusika juurde.

Lauljatar sõnas, et kuigi laulmine on pigem tema hobi, siis kohati võib seda ka tööks pidada. „Seal on palju asju, mida peab tegema, mis ei ole alati võib-olla nii lihtsad või meeldivad. Võtan seda töö ja hobina, võib-olla protsentuaalne tasakaal natukene muutub,“ tõdes Eesti Laulu finaali jõudnud muusik.

Saates üllatas Kerstit tema vend Meelis Kukk, kes on ühtlasi ka oma õe mänedžer. „Ta teeb oma tööd hästi. Ma ei saa seda sõnadesse panna - ta on alati toetanud mind. Ta on minu jaoks väga palju teinud,“ kiitis Mia oma mänedžerist venda. Peale Mia on Meelis ka Janek Valgepea mänedžer, kes on samuti tänavusel Eesti Laulu konkursil finalist.