Mõlemad lapsed on sündinud pikaajalisest suhtest ja mõlematele – nii pojale kui ka tütrele – andis Piilmann oma nime. „See on lihtsalt nii inetu,“ ütleb Triin Tuula toimuva kohta. „Ma ei tea, miks Priit seda tegi ja miks ta seda minu eest lõpuni varjas. Ju siis oli tal natuke piinlik, sest aastase lapse kõrvalt ei saa ma ju kohe tööle ka minna. Selles mõttes tegi ta meie elu tõesti keeruliseks.“

2021. aasta aprillikuus ilmus Postimehes kuulutusteküljel õnnitlus, milles keegi Helene soovis ETV endisele ilmateadustajale Triin Tuulale ja Viru Keemia Grupi suuromanikule Priit Piilmannile õnne tütre sünni puhul. Õnnesoov oli lapsevanemad totaalselt tülli ajanud – see paljastas ju õlikuninga ja ilmateadustaja seni hästi varjatud suhte.

Piilmann suri 2022. aasta novembrikuus. „Priidu kaotus on Eesti majandusele ja ärimaailmale suur kaotus, ta oli väga laia haarde ja nägemusega mees. Tõeline spordimees ja väga missioonitundlik,“ ütles sõbrast ettevõtja ja pikaaegne jahikaaslane, suurettevõtja Neinar Seli Kroonikale.

Jaga
Kommentaarid