Peale Jõekalda äratundmise oli rahval armastatud telemehele hulk küsimusi. Möödunud septembris 51-aastaseks saanud Jõekaldat tabas vähem kui nädal pärast sünnipäeva infarkt. Küsimusele, kas ta on oma nüüdse elukorraldusega rahul ja kas tervis paraneb, vastas Jõekalda: „Minu uus elukorraldus ei ole väga erinev sellest, kuidas ma enne elasin. Ma ei olnud spordimees, ma ei olnud suur saunamees ja ma ei pidutsenud ööd läbi. Nendele kolmele asjale on tõmmatud nüüd kriips peale, kaasa arvatud suitsetamisele.“

„Mul on vanainimeste karbikene, kus sees on iga päeva tabletid. Nende võtmine kindlatel kellaaegadel on väga keeruline. Pole hullu, saame hakkama, elame edasi ja ei virise,“ jäi Jõekalda positiivseks.

Saate lõpus ootab meie külalist alati üllatusküsija. Jõekalda elus on olnud eri eluetappidel inimesed, kelleta poleks ta praegu seal, kus ta on. Jõekalda sõnul mängisid tema suuna määramises suurt rolli kaks inimest. Üks oli tema õppejõud Rudolf Allabert ja teine ettevõtja Jüri Makarov.

Kristjanit tuli üllatama Makarov, kes näitas, kuidas show business käib. „See oli praegu väga lahe kohtumine üle hulga aja ja suur aitäh kõige eest, mis sa mulle elus oled andnud,“ sõnas Jõekalda.

Mis on Jõekalda lemmiksöök? Kust tulevad tema tohutu energia ja vitaalsus? Milline on olnud Jõekalda lemmiksaade neist, mida ta on juhtinud?

Nendele ja teistele küsimustele saad vastuse, kui vaatad Kroonika saate „Kas tunned mind?“ viiendat osa.