The Sun kirjutab, et igavesse häbiposti naelutatud prints Andrew nõunikud on talle öelnud, et mingit tagasiteed pole. Suurbritannias tema avalik roll enam ei taastu.

Allikate sõnul mõtiskleb prints nüüd, kuidas oma karjäär uuesti üles ehitada. See aga eeldab ka uut asukohta.

„Ta on hoidnud silma peal kõigel, mida Harry ja Meghan Ameerikas teevad,“ teadis allikas. Abielupaar on suutnud end seal turundada ja neil on ohtralt tulusaid projekte. Kirsiks tordil oli Harry hiljuti välja tulnud memuaarid nimega „Spare“. See on otsesõnu rahamasin, teosed kaovad raamatupoodide lettidelt kui soe sai.

Prints Andrew ei taha oma eraelust rääkida Netflixis või mujal, küll aga tahaks ta tegutseda ärivaldkonnas ning pühenduda heategevusele.

Võimaluste kompamisele ja uute sidemete loomisele viitab seegi, et mullu novembris külastas Andrew naftariigis Bahreinis sealset kuninglikku perekonda. Sealgi oli jutuks, et Andrew otsib uusi väljakutseid.

Prints Andrew mainele andis saatusliku hoobi see, kui selgus, kui seotud ta ikkagi oli Jeffrey Epstein`i rõlge võrgustikuga. Printsi süüdistas Virginia Giuffre, kelle sõnul kuritarvitas Epstein teda regulaarselt ja rentis seksi eesmärgil teistele mõjuvõimsatele meestele, sealhulgas prints Andrew'le. Naine oli toona 17-aastane.

Eelmisel aastal jõuti kokkuleppele - Andrew vältis tsiviilkohtuvaidlusi, sõlmides Giuffre'iga kahjude hüvitamise lepingu. Nüüd aga konsulteerib Andrew advokaatidega, kaaludes võimalust teha tagasikäik ehk algne kokkulepe vaidlustada. Vahepeal on ilmsiks tulnud vastuolusid Giuffre'i ütlustes.