„Tähtede täht“ toob igal pühapäeval tele-ekraanile unikaalse kontsertsõu, kus eestimaa andekaimad lauljad esitavad tuntud meloodiaid ja hitte disko, hard rocki, hip-hopi, jazzi, kantri, ooperi ja popi lõputust muusikavaramust.

Eelmisel nädalal selgusid esimesed osalejad – Stefan Airapetjan ja Jaagup Tuisk. Järgmised kaks staari, kes oma musikaalsed oskused proovile panevad on mitmekülgne laulja Synne Valtri ning suuri lavalaudu vallutanud andekas Getter Jaani.

Getter räägib, et saates osalemise üle ta pikalt mõtlema ei pidanud. Laulja sõnul on uus saade põnev väljakutse ning see annab võimaluse panna end proovile žanrites, milles pole ta varem üles astunud.

Synne ootab eelkõige, et saade pakuks nii osalejatele kui ka televaatajatele suurepärast meelelahutust ning võistluse aspektist ta niivõrd palju ei hooli. „Võistlus võistluseks, kuid me siiski oleme ju kõik lauljad,“ ütleb ta. Synne räägib, et kõige rohkem hirmutab teda räppimine. „Mul pole räpi alal absoluutselt kogemust ja see on minu jaoks nii tume maailm,“ tunnistas ta.

Tähtede esitusi hakkab kommenteerima kolmeliikmeline žürii, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keelega muusik Mihkel Raud. Žüriid asub ohjama ja artiste toetama alati sõnaosav saatejuht Jüri Butšakov.

Peagi selguvad järgmised neli julget Eesti artisti, kes on võtnud vastu suure muusikalise jõuproovi selgitamaks välja parimast parima.

„Tähtede täht“ alustab Kanal 2-s pühapäeval, 19. märtsil.