„Ma ei jäänud haigeks kogu „Elvise“ filmimise ajal, kuid päeval, mil filmimine lõpetati, sattusin kiirabiga haiglasse,“ seletas ta.

„Ma veetsin nädala voodis lamades ja siis läksin teisele tööle,“ jätkas Butler. Järgmisel hommikul ärkas ta kell neli hommikul meeletu valu peale ja teda viidi kiiresti haiglasse.

Ajakirja GQ andmetel selgus, et staaril oli viirus, mille sümptomid olid sarnased pimesoolepõletikuga.

„Mu keha hakkas lihtsalt päev pärast „Elvise“ filmimise lõpetamist välja lülituma,“ meenutas Butler.

Butler teenis jaanuari alguses oma Elvis Presley rolli eest Kuldgloobuse. Kui Butler toona auhinna vastu võttis ja tänukõne pidas, kõlas ta ikka veel nagu rokilegend. Kuigi näitleja üle visati nalja, et ta ei suuda Presley rollist välja tulla, avaldas üks vokaaltreener, et Butlerile võibki ikooniline Elvise aktsent igaveseks külge jääda.

Austin Butler

Vokaaltreener Irene Bartlett, kes aitas Butlerit filmi „Elvis“ ajal Presley kõnepruuki saavutada, rääkis ühes Ameerika telesaates, miks näitleja kõlab rääkides ikka nagu Elvis, kuigi filmivõtetele pandi punkt enam kui aasta tagasi.

„See, mida te nägite Kuldgloobuste kõne ajal, on tõeline Austin. See on loomulik, mitte teeseldud kõnepruuk. Mul on kahju, et inimesed räägivad, et ta on ikka veel oma rollis, kuid tegelikult on ta Presley hääle lihtsalt endale omaks võtnud,“ selgitas Bartlett.

Veel sõnas vokaaltreener, et ta ei tea, kui kaua võib Austin kõlada nagu Elvis. „See aktsent võib talle igaveseks külge jääda,“ lausus Bartlett. „Ta töötas selle kallal pidevalt ning kui sa oled millegagi nii pikalt vaeva näinud, siis on seda raske hoobilt välja lülitada,“ lisas ta.

Möödunud aasta juunis rääkis näitleja lähemalt, miks ta kõlab ikka veel nagu Elvis. „See on mul lihasmälus,“ sõnas ta tollal. „Küsige mu hääle kohta uuesti 20 aasta pärast, kui ma olen üles astunud paljudes rollides. Kes teab, millisena ma siis kõlan!“ lausus näitleja.