Tema liitumisega „Terevisioonis“ suurt midagi ei muutu. Kolmapäeva hommikul oli tema paariliseks Juhan Kilumets ning edaspidi hakkab Pihl saadet juhtima korra nädalas. Jätkuvalt äratavad televaatajaid ka Katrin Viirpalu, Liisu Lass, Reimo Sildvee ja Juhan Kilumets.

Lisaks näeb Anna Pihli pühapäeviti „Ukraina stuudio“ saatejuhina ning valmimas on teine hooaeg populaarsele sarjale „Sinu uus sugulane“.

Värske „Terevisiooni“ saatejuht tõdeb Õhtulehele antud intervjuus, et pidi kolmapäevaseks saateks ärkama tavapärasest varem, kuid olles väikse lapse ema, pole varajane tõusmine talle võõras. „Kuna hakkan „Terevisiooni“ tegema kord nädalas, siis usun, et jõuan nädala jooksul kaotatud unetunnid ilusti tasa teha,“ räägib Pihl.

„Mul on olnud suur privileeg televisioonis proovida väga erinevaid žanreid, alates salvestatud saadetest, nagu „Pealtnägija“ ja „Sinu uus sugulane“, lõpetades otse-eetriga „Ringvaates“ ja eriprojektides. Iga saadud kogemus annab järgmise töö tegemisel midagi kaasa,“ ütles ta Õhtulehele.