Jutud Pitti ja juveeliäris töötava 32-aastase disaineri Ines De Ramoni suhte üle algasid juba mullu novembris, kui neid esmakordselt koos märgati. Kuna Pitt on aga juba aastaid tuntud naistemagnet, siis võtsid paljud Ramoni, kui mehe järjekordset vallutust, vahendab ajakiri Elle. Nüüd on aga Bradi siseringist kinnitatud, et paaril on suhtega tõsi taga.

„Nad on mõlemad tegelenud oma lahutustega ja nad suhtuvad suhtesse tõsiselt. Tema (Ines) on juba kohtunud ka kõigi Bradi lastega,“ rääkis üks Bradile lähedalseisev allikas.

De Ramon läks enda näitlejast abikaasast Paul Wesleyst lahku mullu septembris ja mõned nädalad tagasi esitas mees ka ametliku avalduse lahutuseks. Paar jõudis abielus olla kolm aastat.

Ines de Ramon abikaasa Paul Wesley`ga 2019. aastal filmi esilinastusel.

Loomulikult on lahutus pooleli ka Bradil, kes vaidleb ekskaasa Angelina Joliega laste hooldusõiguse ja erinevate varaliste kohustuste üle.

„Ines toetab Bradi, kes paraku peab endiselt tegelema räpase lahutusprotsessiga,“ lisas allikas ja tõdes, et Pitt ja De Ramon veedavad pidevalt kogu oma vaba aja koos ning on õnnelikud. Paar jäi viimati paparatso kaamera ette 24. veerbuaril Pariisis filmifestivali raames toimunud pidulikul õhtusöögil.

Bradi siseringi kuuluvate allikate sõnul on paaril palju ühist ning mõlemad on suhtele 100 protsenti pühendunud.

Siiski pole kõik Bradi tuttavad suhtes vaimustuses. Näitleja ja Bradi ekskallim Jennifer Aniston ütles pärast paari suhte avalikuks tulemist, et talle ei meeldi eksi uus tüdruksõber.