„Tähtede tähe“ kaks viimast osalejat on juba pisikesest peale rahvusvahelisi lavalaudu vallutanud Eesti superstaar ja tänavune eurolaulik Alika Milova ning miljonite silmapaaride ees Eurovisioonil esinenud hõbehääl Elina Nechayeva.

Alika Milova sõnul on põnev esitada just neid laule, mis tavapäraselt tema repertuaari ei kuulu. „See on nagu minule tehtud saade,“ rõõmustab Milova. Siiski tunneb lauljatar pisikest hirmu ooperi žanri ees. „Loodan, et enam-vähem tuleb see mul välja,“ lisab ta.

Eesti ooperimaailma suur täht Elina Nechayeva tunneb seevastu hirmu kõikide teiste žanrite ees. „Mul tekib suurepärane võimalus väljuda absoluutselt kõigist raamidest, mis mul üldse on olemas,“ räägib Nechayeva.

Lisaks Elinale ja Alikale panevad selle kevade suurimas meelelahutussaates oma muusikalised oskused proovile juba varasemalt avaldatud artistid Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Synne Valtri, Getter Jaani, Tõnis Sarap ja Peeter Oja. Tähtedele on abiks meeskond valdkonna parimatest produtsentidest, muusikutest, treeneritest, koreograafidest ja tantsijatest, et lavale jõuaks tõeliselt erakordsed etteasted.

Tähtede esitusi hakkab kommenteerima kolmeliikmeline žürii, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keelega muusik Mihkel Raud. Žüriid asub ohjama ja artiste toetama alati sõnaosav saatejuht Jüri Butšakov.

„Tähtede täht“ alustab Kanal 2-s pühapäeval, 19. märtsil.