Cyrus postitas sotsiaalmeediasse endast pildid, kus kandis hallikat särki ja samas toonis seelikut. Pluusi nööpe ei vaevunud Noah kinni panna ning oli näha, et pluusi all ei kanna ta mitte midagi. Fotodelt oli näha, et halli kinni nööpimata seeliku all on lauljannal must pesu ning tumedad sukad. Osade piltide taustal paistis jõgi, teised olid tehtud Pariisi tänavatel. Pildi juurde kirjutas Noah, et käis moebrändi Y-Project moesõul. Vähem kui ööpäevaga kogus tema postitus üle 170 000 meeldimise.

Kui võiks arvata, et enamus kommentaare Noah postituse all keskenduvad tema riietele, siis võtsid tema jälgijad luubi alla hoopis Cyrusi kulmud, mille naine oli blondiks värvinud. „Sa sobiksid vampiirifilmi,“ kommenteeris üks jälgija lauljanna välimust. „Sa hirmutad mind, ma hakkan sind taas jälgima siis, kui su kulmud tagasi kasvavad,“ ei varjanud teine fänn oma otsekohesust. „Sa näed välja nagu kodutu vampiiri,“ kirjutas järgmine kommenteerija.

Leidus ka fänne, kes arutasid Noahi riietuse üle. „Kas sul külm pole?“ tundis üks Cyrusi fänn muret napis riietuses piltidel poseeriva muusiku üle. „Sa näed välja nagu seksikas Mona Lisa,“ kiitis teine kommenteerija. „Väga tulnukalik,“ ei suutnud veel üks fänn ära otsustada, kas talle meeldib Cyrusi välimus või mitte.