Väidetavalt avastas hinnatud reporteris šõusaate geeni produtsent Kaupo Karelson.

„Tõesti, see on Jüri esimene suur telešõu ja ta sai väga hästi hakkama. Ta on selleks saateks loodud,“ sõnab Eesti meelelahutussaadete kuningaks tituleeritud Karelson.

Jüri Butšakov alustas ajakirjanikuteed Delfi spordiuudistes. Ta on igas ajakirjanduslikus žanris läbi löönud, kaasa arvatud uuriva ajakirjanikuna telesaates „Radar“.

Jüri Butšakov

Jüri roll on juhtida „Tähtede tähes“ muusikalist võistlust, kus parima Eesti laulja tiitlile võistlevad kaheksa artisti: Alika Milova, Elina Nechayeva, Synne Valtri, Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Getter Jaani, Tõnis Sarap ja Peeter Oja.

Muusikalises telesõus „Tähtede täht“ esitatakse kaheksale Eestis väga tunnustatud ja armastatud lauljale enneolematu väljakutse – ausas võistluses selgitada välja parimast parim igas žanris. Popist rokini ja klassikast räpini – artistid pannakse proovile žanrites, milles pole neid varem kunagi nähtud.

Tähtede esitusi hakkab kommenteerima kolmeliikmeline žürii, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ning terava keelega muusik Mihkel Raud.

„Tähtede täht“ alustab Kanal 2 eetris juba sel pühapäeval, 19. märtsil kell 20:05.