Tarantino filmid „Ükskord Hollywoodis“ ja „Pulp Fiction“ on saavutanud ülima populaarsuse ning nüüd tegeleb filmirežissöör oma järjekordse filmiga. Mitmete allikate sõnul jääb aga uus linateos tema viimaseks ja pärast selle kinolinale jõudmist ei plaani Tarantino enam ühtegi filmi lavastada.

Quentini viimane film kannab väidetavalt nime “The Movie Critic“, selle stsenaariumi on režissöör juba valmis saanud ja filmivõtted algavad eeloleval sügisel. Filmi sisu kohta pole veel midagi avalikustatud, kuid on teada, et selle tegevus toimub 1970ndate lõpus Los Angeleses ja peamine tegevusliin keerleb naissoost peategelase ümber.

Väljaanne Hollywood Reporter spekuleerib, et film võtab fookusesse Pauline Kaeli elu, kes oli läbi aegade üks mõjuvõimsamaid filmikriitikuid. Ta oli tuntud ägedate vaidluste poolest nii toimetajate kui ka filmitegijatega. 1970. aastate lõpus töötas Kael väga lühikest aega Paramounti filmikompanii konsultandina, selle töö võttis ta vastu näitleja Warren Beatty korraldusel.

Praegu pole veel teada, millise filmikompanii alt Tarantino viimane film ilmub. Samas liiguvad jutud, et film võib väga tõenäoliselt minna Sonyle, kes aitas kaasa Tarantino filmi „Ükskord Hollywoodis“ valmimisel.

Varem on Tarantino oma filmidesse kaasanud tõeliselt suuri filmistaare, teiste seas nii Leonardo DiCapriot kui ka Brad Pitti. Pole kahtlustki, et ka oma viimasesse filmi suudab legendaarne filmitegija meelitada nii mõnegi tuntud nime.