Popstaar Robbie Williams andis nädala alguses kontserdi Budapestis, kui tema esinemise ajal leidis aset hetk, mida keegi ei osanud ette näha. Nimelt otsustas Williams kutsuda ühel hetkel lavale juhusliku fänni, kui tuli välja, et popstaar on 20 varem sama fänni lavale toonud. Rootsi väljaanne Aftonbladet kirjutab, et antud sündmuse tõenäosus on kõigest üks 174 miljonist.

Williams selgitas kontserdil toimunut lähemalt oma sotsiaalmeediapostituses. „See hetk leidis aset kaks õhtut tagasi Budapestis,“ alustas Robbie oma neljapäeval tehtud postitust. „Ma valisin kellegi publiku seast välja, et ta tuleks lavale ja üllatuslikult valisin ma välja selle sama kuti, kelle ma kutsusin ka 20 aastat tagasi Budapestis lavale!“ kirjutas õhinal muusik Instagramis. „Hea meelt sind jälle näha, härra,“ oli Williams taaskohtumise üle rõõmus.

Laulja postitas oma kontole ka pildi endast ja õnnelikust fännist nii sel nädalal aset leidnud kontserdil kui ka 20 aastat tagasi toimunud esitusel.

Williamsi postitus on enam kui ööpäevaga kogunud üle 87 tuhande meeldimise ja kommenteerijad elavad popstaari ja tema fänni toredale taaskohtumisele kaasa. „Oi kuidas õnn talle naeratas,“ oli üks kommenteerija lavale kutsutud fänni peale kade. „See on nii äge, ta peaks ostma lotopileti,“ soovitas teine kommenteerija väljavalitud fännil oma õnne veel proovile panna. „See armas hetk ajas mu nutma,“ sõnas järgmine Instagrami kasutaja.

Robbie Williamsil on hetkel käimas tuur „XXV Tour“, millega ta tähistab 25 aasta täitumist artistina tegutsedes.