Ametlikud kutsed on Meghanile ja Harryle saadetud, kuid vastust pole siiani, vahendab The Mirror.

Lahkhelid on selle osas, kas ka paari lapsed Archie ja Lilibet üritusele kaasatakse. „Palee esindajad üritavad kõnelustele võimalikult kiiresti joone alla tõmmata, muidu lõppeb kõik kaosega,“ sõnas kuningakoja tegemistega kursis olev allikas. Ta viitas, et võib juhtuda, et kokkuvõttes jätavad Harry ja Meghan üritusele tulemata. „Palee on omalt poolt teinud kõik, et nad ikka osaleks.“

Archie ja Lilibeti lubamine tseremooniale Westminster Abbey`isse ei tule kuningakoja esindajate hinnangul kõne alla, sest säärasele kogunemisele pole oodatud väikesed lapsed. Tseremoonia oleks nende jaoks pikk ja kurnav.

Küll aga õhus, kas Harry ja Meghan võivad oma lastega osaleda teistel sündmustel. Ühtlasi on tol päeval Archie neljas sünnipäev. Uhked vanemad sooviks, et seda meeles peetaks - näiteks õnnesoovid lõuna ajal või õhtusel vastuvõtul.

Traditsiooniliselt lehvitavad kuningapere liikmed Buckinghami palee rõdult rahvale. Harry ja Meghan sooviks, et nemad koos lastega samuti seal oleks. Hetkeseisuga on sinna ikkagi oodatud koja tegevliikmed. Harry ja Meghan aga jätsid nende kohustustega ammu hüvasti.

Paari suhted teiste kuningakoja liikmetega on pehmelt öeldes hapud. Seda on võimendanud eri intervjuud, Netflixi dokumentaalsari ning Harry raamat „Spare“.