Uskumatuna näivat teekonda on Egert jäädvustanud ka sotsiaalmeedia jaoks. „Väga hull! Nädalavahetusel kukkus mul abielusõrmus Lennusadamas kaheksa meetri sügavusele mere põhja ja keegi eriti lootust ei andnud, et seda enam kunagi näen,“ meenutab varasemalt Eesti Laulul osalenud mees oma Instagrami kontol. Ei, tähendusrikas ehe ei vupsanud niisama muusiku sõrme ümbert välja, vaid see oli tal mehise kaelaketiga kaelas. See kett läks aga ühel hetkel katki ning seetõttu sõrmus merepõhja kukkuski.

Vanilla Ninja liikmest abikaasa Piret oli hakanud juba mõtlema selle peale, kuidas nad sellest supist välja tulevad. „Piret lohutas, et sulatame tema oma üles ja teeme sellest kaks,“ kirjeldab Egert.

Perele tõttas appi sukelduja ja Milderi nimekaim Egert Kamenik, kes hindas selle koha sügavuseks, kus abielusõrmus vette kukkus, umbes kaheksa meetrit. Enne merre hüppamist hindas Kamenik, et vees on arvatavasti olematu nähtavus.

Kuigi tundus, et olukord ei lõppe õnnelikult, siis osav sukelduja päästis päeva ning tõi Egerti pulmasõrmuse tagasi kaldale. Tema sõnul on sellel niigi suure tähendusega ehtel nüüd veelgi tähtsam ajalugu. Selgus, et kui sõrmus oleks natukenegi teises kohas merepõhja vajunud, siis oleks otsingud võtnud isegi tunde. Sel korral möödus aga ainult 30 minutit.