Diana, kas unistasid juba väikese tüdrukuna Eesti kaunimaks naiseks saamisest? Räägi oma lapsepõlvest. Kas oled põline tallinlane?

Olen sündinud Tallinnas. Ema on venelanna, isa eestlane. Loomulikult unistavad kõik väiksed tüdrukud sellest, et saada missiks, printsessiks... Aga lapsepõlvest mäletan, et olin poisilik. Ronisin puude otsas ja liikusin aktiivselt ringi. Ei möödunud vist ühtegi päeva, kus mul koju minnes ei oleks olnud mõnda kriimustust.

Kuidas sa missikaruselli sattusid?
Olen rahutu natuur. Soovisin teha midagi, mida oleks tore tulevikus ka oma lastele jutustada. Sattusin juhuslikult internetis surfates Miss Estonia netilehele ja saatsin kohe ka oma sooviavalduse ning foto. Vastus tuli kiirelt ja minuga sooviti kohtuda. Läksin südame põksudes Pika tänava missikontorisse ja peale tunniajalist vestlust Kirsiga olingi palutud missitiitli kandidaadiks.

Raivo Kiisler on öelnud, et oled missivõistluste jaoks liiga vana. Mida sa sellest arvad? Kas oled ka varem iludusvõistlustel osalenud? Kui ei, siis miks?
Ausalt öeldes olen veidi šokeeritud sellest, kuidas keegi, kes mind ei tunne ja näinud pole, pressis sellise ebaviisaka "komplimendi" teeb. Muide, Miss Universe'i osalejate vanusepiir on 26!
See, kuidas ta suhtub Miss Universe võistlusesse, on mulle täiesti arusaamatu. Mina sellise mehega suhelda ei sooviks.
Arvan, et minu vanus ja elukogemus on mulle võistlusel suureks plussiks. Oskan  käituda erinevates situatsioonides ja see tuleb mulle kindlasti ainult kasuks.
Ma pole varem iludusvõistlustel osalenud. Seadsin oma  eesmärgiks saada hea haridus, mis oleks kasuks minu võimalikule karjäärile ja miks mitte ka missinduse valdkonnas.

Mida pead oma trumpideks?
Minu trump on mu sisemine sarm, huvitav välimus ja elukogemus.
Loomulikult on igal inimesel oma plussid ja miinused. Mina olen õppinud erinevates olukordades oma miinused plussideks muutma.

Milliseid keeli oskad?
Valdan eesti, vene, inglise keelt.


Räägi ka oma tööst ja hobidest.

Töötan reklaamialal. Mul on vedanud, et saan teha tööd, mis on mulle südamelähedane ning tihedalt seotud ka ühe suurima hobiga - moega.
Töö annab mulle võimaluse sõna otseses mõttesmoe sees olla ning saada infot sellest, mis moemaailmas toimub.
Veel naudin ma sporti, lugemist ja reisimist.


Bahamal toimuvale Miss Universe'ile sõitmise ja osalemise pead omast  taskust kinni maksma. Kas teadsid seda juba enne Miss Estoniaks kroonimist, et võidu korral pead ise kulutused katma?

Kas ma näen nii lihtsameelse ja rikkana, et tasuksin Eesti esindamise kulud ise?

Härra Kirss oli algusest peale minu ja teiste kandidaatidega väga korrektne. Kui ma temaga kohtusin, selgitas ta meie vestluse ajal ka seda, et kui finaaliks sponsoreid leitud ei ole, siis sõidab Bahamale see, kelle initsiatiivil abilised leitakse. Missile lubati anda kuuajaline edumaa.
Saime kõik enne finaali esikolmikuga sõlmitava lepinguprojekti, millele pidime oma parandused ja ettepanekud tegema. Mina, kui võitja arutasin selle oma boyfrendiga  veelkord läbi ning andsime nõusoleku. Olin valmis ka mustemaks stsenaariumiks.

Kuidas Sul sponsorite otsimine hetkel läheb? Kui suur summa puudu on?
Tegime koos missikontoriga kirja. Eelmisel nädalal oli seis lootusetu, kuid peale "Peatnägijas" esinemist on juba mitu kena abipakkumist tulnud. Hetkel on kindlalt olemas Landergrupp OÜ ja AZS Services OÜ, kes toetasid oma võimalustele vastavalt. Suured tänud!
Paar päeva tagasi tehti veel paar kena pakkumist, millega saaks tasutud nii osalustasu, lennukulud, ettevalmistus kui ka muu. Olen väga liigutatud, kuid seni, kuni asi pole paberil, ei saa ma nende suuremeelsete abiliste nimesid veel avaldada. Lubasin nendega kohtumise kokku leppida, oma eelarve teha ja Kirss pidi lepingu projekti valmis tegema.
Vaatame, mida toob järgmine nädal.

Kui suureks hindad oma võimalusi Miss Universe finaalvõistlusel 23. augustil?
Vaid iseteadlik astroloog võiks teada, kuidas mul  seal läheb.
Kindel on, et  ma teen kõik endast oleneva, et võistlusel hästi Eestit esindades oleksin ka võimalikult edukas.
Mu isekaks unistuseks on saada esiviisikusse, kuid see ei sõltu niipalju minust, kui žüriist ja õnnest. Meil on juba miss Kristiina (Kristiina Heinmetsa; toim) ja Evelini (Evelin Mikomägi; toim) head kohad Miss Universe'i iludusvõistlustelt. Seega on, mida ületada.

Milliseid ettevalmistusi, lisaks vajaliku summa hankimisele, enne suurvõistlust teed?
Esialgu püüan kokku panna programmi, mis aitaks mul Miss Universe'il edu saavutada. See on raske ülesanne!
Valeri Kirss palus, et teeksin aastaks diili ka iseendaga. See tähendas, et arendaksin oma erioskusi, teeksin talendinumbri, teeksin essee iseendast, teeksin oma model book'i, õpiksin meikimist ja soenguseadeid, käiksin sportimas ja praktiseeriksin inglise keelt.

Missitiitliga kaasneb heategevus. Muidugi tahaks ma oma missiaasta jooksul teha ära midagi väga suurt ja ilusat, et jääda ka ajalukku. Kõik pakkumised on teretulnud! Olen nõus aitama neid, kes seda vajavad ning reklaamima neid, kes mind meie esindamisel aitavad.

Miss Universe'il on ka talendivoor. Mida sina selles teha plaanid?
Valmistan ette tantsulise kava.


Misside garderoob on tavaliselt üsna kopsakas - igaks päevaks uuedkleidid, bikiinid. Mitme kohvriga sina võistlustele lähed? Kui rahadegatoetavaid sponsoreid on keeruline leida, kas rõivaesemeid ja kosmeetikat jagatakse heldemalt?

Kohvrite arvu piirab kaalulimiit, milleks on vist 25kg. Vaja oleksvähemalt 8 õhtukleiti, 15 kokteilikleiti, ca 15 paari kingi, erinevaid aksessuaare jne. Moekunstnik Oksana Tandit on ka oma abi lubanud. Kauplused Lui Jo ja Baldinini abistavad kleitide ja kingadega. Augustikuuni on veel aega.

Kas kardad tüdrukutevahelisi intriige, mis iludusvõistlustel alatihti toimuvad?
Kui kuu aega on koos umbes 90 Maa esikaunitari, võib juhtuda mõndagi. Selleks peab vaimselt valmis olema. Hetkel ma sellele ei mõtle, kuid loodan, et suudan siiski oma suurimatest konkurentidest hoopis sõbrannad teha.

Pead Bahamal viibima päris pikalt. Keda sa Eestist kõige rohkem igatsema jääd?
Paljusid minu lähedasi inimesi. Kuna minu süda ei ole vaba, siis boyfriendi, vanemaid, õde, vanaema ja vanaisa...