Plaadi ametlik sissepühitsemine toimub 22. mail klubis Rock Café.


NBSi uuel plaadil on kokku kümme täiesti uut lugu. Esimene singel uuelt plaadilt jõuab raadiojaamadesse maikuu alguses.

Muusika autor Willem: „Plaadi materjal sündis peamiselt eelmine aasta, mil minu elus toimusid pöördelised sündmused. Sündmused, mis muutsid mu arusaamist elust ja panid ümber hindama paljusid põhiväärtusi. Muusika ongi peamiselt nendest emotsioonidest kantud."


„Kui bändi eelmistel plaatidel oli raske NBSi muusikat mingi kindla stiili alla liigitada, siis uuel plaadiga on asi veelgi hullem ja üldistusi teha veelgi keerulisem," selgitas bändi kitarrist Kristo Kotkas.


„Lahe on jälle uue materjali kallal nokitseda," räägib laulja Cram  „Segame nagu ikka rajut metalit gruuvi elektroga. Ma arvan, et plaat saab ikkagi lõplikult valmis kontserdilavadel. Laividel avavad lood ennast veel mingist erilisest küljest, seepärast ootan kannatamatult tulevasi esinemisi ja soovitan ka fännidel vaimu valmis panna. „Starstealeri" lugudes on piisavalt energiat, mida teiega jagada!"

2008. aasta alguses toimus NBSi koosseisus muudatus ja bändiga liitus uus trummar Rainer Mere. "Plaadi lindistamine oli tõeliselt fun. Tihtipeale oli tarvis  rütmide silumiseks istuda stuudios hiliste öötundideni, kuid usun, et asi oli seda igati väärt. Mõnus oli lindistada uut materjali ning ei jõua ära oodata, millal saame seda jagada ka meie fännidega," kõlab Raineri kommentaar.
 
NBS on enam  kui kümne tegutsemisaasta jooksul välja andnud viis albumit ja „Starstealer" on bändi diskograafias kuues. NBS alustas uue plaadi salvestamist detsembris 2008, lõpliku vormi saavad
uued lood aprilli lõpuks. „Starstealer" on salvestatud stuudios Sinusoid.