Veel selle aasta numbri sees alustab tööd Cosmopolitani uue peatoimetajana senine tegevtoimetaja Anu Lill, kes läbis nõudliku konkursi mõlemal pool ookeani.

Cosmopolitani peatoimetaja ametikohale kandideeris mitmeid tuntud noori naisi. Valik oli väga põhjalik protsess, mille käigus testiti kõikide kandidaatide pädevust ja võimeid nii Eestis kui ka Cosmopolitani peakontoris Ameerikas.

Anu Lill alustas karjääri 2005. aastal Cosmopolitani kaasautori ja tõlkijana. Ta jätkas kohalike lugude toimetamisega ning 2008. aasta suvel sai Anust ajakirja tegevtoimetaja. “Olles olnud Cosmo juures tegev ajakirja algusaegadest ja alates selle aasta suvest ka peatoimetaja kohusetäitja rollis, oli minu kandideerimine peatoimetaja ametikohale asjade loomulik käik.”
 
Viljandist pärit Anu on lõpetanud Tallinna Ülikooli Eesti Humanitaarinstituudi anglistika erialal, lisaerialaks itaalia keel ja kultuur. Anu õpinguteaega iseloomustavad veel Viljandi C.R Jakobsoni nimelise Gümnaasiumi lõpetamine hõbemedaliga ja kiitusega keskkoolitunnistus Port Huron High School’ist Michiganis Ameerika Ühendriikides, samuti ulatuslikud õpingud itaalia keele ja kultuuri alal Itaalias, Perugia ülikoolis Universita per Stranieri di Perugia.
 
Lisaks pea 5aastasele tööle ajakirjas Cosmopolitan on Anu Lillel 3-aastane tõlkijatöö kogemus telemeedias SDI Media Estonia tõlgina, lisaks kogemus copywriteri ja freelance-ajakirjanikuna.

Tavakohaselt paneb toimetuse liikmeskonna kokku peatoimetaja ning tõenäoliselt selgub Cosmopolitani toimetuse lõplik koosseis veel sel aastal.