Kuigi Publiku lugejad oleksid finaalis soovinud näha Otti ja Martenit, siis lugejate arvamus läks üldisest rahvahääletusest lahku - superfinaalis kohtuvad Ott ja Birgit.

Küsisime Publiku lugejailt, kas otsus Marten koju saata, oli õiglane?

Vastanute arvamused olid pigem Martenit toetavad - paljud peavad Martenit vaatamata lahkumisele juba nagunii superstaariks. Siiski tunnistasid ka paadunumad noormehe fännid, et alt vedas lauluvalik ning noormehe esituses puudus sel korral särtsakus.

"Tõele au andes oleks Marten täna, nii otsustavas saates, siiski võinud natuke midagi ägedamat laulda, natuke jäi siiski vist nõrgaks. Teistel, kuigi nad pole mu lemmikud olnud, olid kahjuks tugevamad esitused," kirjutas üks kurb fänn.

Samuti oldi veendunud, et kui Marten oleks Virmaliste "Naeru" esitanud niisama hästi, kui saate lõpus, ei oleks see lugu ehk talle saatuslikuks saanud.

"Marten ei andnud Kurmeti laulus nagu endast kõike - ka tempo tõukas nagu pisut tagant, et teeme lihtsalt kähku ära. Kui Marten lõpus uuestu "Naeru" laulis, oli see viimase peal. Oleks kõik see toimunud esimesel korral, oleks poiss vahest isegi finalist."

Marteni väljalangemise üle rõõmustajaid oli Publiku lugejate hulgas vähemuses, kuid oma arvamust avaldasid tuliselt ka nemad. Mõned olid veendunud, et Marten peaks laulmise üldse jätma.

"Marten, ära jumala pärast enam laula. Sind on kohutavalt raske kuulata, sest muusikuna võin kaotada kõrvakuulmise ja igasuguse huvi hea muusika esituse suhtes, sest Sa ei pea ju isegi viisi... Kuula oma esitused veel kord üle ja tee nendest õiged järeldused."

Mida sina arvad?