Laupäeval on "Heliseva muusika" esietendus. Kas vaim on selleks valmis? Kuidas Sa üldse end muusikalilaval näitlejana tunned?
Tunnen, et vaikselt hakkab vaim valmis saama küll :) Olen väga õnnelik, et mulle on selline võimalus antud ja tunnen end näitlejana laval täitsa hästi.

Kuidas sa Hanna-Liina Võsaga läbi saad? Kas tunned end pigem konkurendi või sõbrana?
Hanna-Liinaga saame väga hästi läbi, küsin temalt nõu ja arutleme ühise rolli üle väga tihti.

Detsembris on teil Birgit Varjuni ja Uku Suvistega kavas ka heategevuskontserdid Voosu küla heaks. Kas programm liiga tihedaks ei lähe? Kuidas Sa seda kõike jõuad?
Kes teeb, see jõuab. Tunnen, et jõulud on minu jaoks aeg, kus tahan kõike kõigiga jagada ja muidugi ka inimesi aidata - nagu me aitame Voose küla. Kuna meil on "Heliseva muusika" prooviperioodil kaks vaba päeva nädalas, nii olen saanud oma jõuluproovid paigutada sellesse perioodi ja ülejäänud aja saan Tartus muusikaliga tegeleda, seega saab hakkama ilusti.

Kas jõulud on muusikute jaoks aasta kõige tulutoovam aeg?
Eks ikka on nii olnud, et aasta lõpus korraldataks erohkme kontserte ja ilmub ka rohkme plaate.
Usun, et jõulud on aeg, mis on kõigile südamelähedased ja inimesed armastavad ilusat jõulumuusikat. Kui ostetakse plaate ja käiakse kontserditel, siis see toob pigem artistile rõõmu kui tulu, sest kuna Eesti on siiski nii väike, ei ole siin ka tulu suur. Kuna mina olen lapsepõlvest saadik veetnud jõulud perega koos ja käinud ka jõululaupäeval kirikus, on see aeg mulle väga oluline ja olen valinud oma jõulukontsertide paikadeks ka just kirikud.

Hiljuti tuli välja uudis, et Ott Leplandist ilmub raamat. Millal võib oodata Sinu elulooraamatut? On Sulle selliseid pakkumisi tulnud?
Arvan, et olen liiga noor selleks, et minust elulooraamatut kirjutada, kui üldse, ja loodan,et mul on elu veel ees.

Kui lihtne või raske on Eestis lauljana end ära elatada? Kas vastu tuleb võtta kõik esinemispakkumised või saad Sa valida, kus ja millal kontserte annad?
Mul on olnud õnn end ära elatada nii, et saan ka valida, millised esinemispakkumised vastu võtan
Kõiki pakkumisi ei olegi võimalik vastu võtta, kuna suure osa minu ajast võtab ka kool.