Ta on kannatlik ja ei suru midagi peale, kuid tean, kui väga tema seda tahab ja raske on teha talle nii. Sellepärast tahaks teada, milles võib asi olla. Kõik muu on hea, lihtsalt ühel hetkel enam ei tahtnud.

Olen mõelnud selle peale, et ma pole ise mingi modelli välimusega. Olen õppinud end armastama rohkem, kuid ehk kuskil alateadvuses ikka korrutan endale, et ma ei meeldi endale. Kuid siiamaani see ju ei seganud. Tahaksin teada lihtsalt, milles asi võib olla, et isu lihtsalt niisama ära kaob?

S., 15

Dr. Noormann vastab

Selge see, et ainult Sinu kirja põhjal eksimatut diagnoosi panna pole võimalik. Oled noor ja ilmselt liiga vara oma seksuaaleluga alustanud. Sealt võiks leida seksuaalpsühholoogilisi põhjusi Sinu seksuaalsele külmusele (frigiidsusele). Kui seksuoloogi poole pöördud, võib ta põhjusena jõuda füsioloogiliselt tingitud võimetuseni nautida seksuaalvahekorda (anorgasmia). Kurb, kui see seisund jääb Sind saatma ka naiseeas. Varem või hiljem tuleb sel juhul ikka günekoloogilt või seksuoloogilt abi otsida.

Teie Dr. Noormann

Jaga
Kommentaarid